Over Bouwgoed


Zaakvoerder Tom Peeters heeft in zijn professionele carrière doelbewust verschillende functies doorlopen, startende aan de tekentafel tot en met de coördinatie van grote projecten als multidisciplinair projectmanager. Zo ook in het renovatiegebeuren is alles op de werkvloer bij hem begonnen gaande van ruwbouwwerken, dakwerken, elektriciteit, enz… tot de finale afwerk om met een gedegen kennis van zaken en vakmanschap als zaakvoerder renovatieprojecten te kunnen begeleiden.

Van jongsafaan, naast vader en grootvader, is de stiel van het bouwen en verbouwen er bij hem met de paplepel ingegeven. Alle courante (en soms minder courante) verbouwingstechnieken zijn tijdens zijn jeugd de revue gepasseerd.

Zijn hogere studies van burgerlijk ingenieur bouwkunde aan de Ugent (RUG) hebben hem de nodige verdere theoretische en analytische inzichten verschaft noodzakelijk voor een doorgedreven inschatting en aansturing van projecten.

Projectcoördinatie & Renovatie

Vanaf 2004 jaar actief in de infrastructuursector zijnde wegenis-, riolerings-, en projecten burgerlijke bouwkunde waarbij Tom nu als projectmanager alle relevante opgedane kennis als ingenieur bundelt en aanwendt in nieuwe projecten.

Sinds 2014 jaar is hij ook actief in het bouwwezen en meer specifiek in het renovatiegebeuren. Naast de concrete realisatie zelf, gebeurt de aansturing van de medewerkers, de projectcoördinatie en de klantopvolging ook door Tom.

Deze ervaring indachtig, gepaard gaande met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, zelfkritiek en inzet, is Bouwgoed geboren.